26 Kasım 2016 Cumartesi

PORTAKAL ÇİÇEĞİ BLOGGERLARI

Merhabalar!
Öncelikle, bloggerlık hayatıma yeni başladığım şu sıralarda, beni harika bir etkinliğe davet ederek bu yolda daha sağlam adımlarla ilerlememe yardımcı olan sevgili arkadaşım Leman TATLI'ya çok teşekkür ederim.
Kısa bir zamana çok iş sığdırmış, tecrübeli, sosyal sorumluluk bilincine sahip, tüketmeye değil üretmeye hevesli, capcanlı, donanımlı ve inanılmaz pozitif birisi olan değerli arkadaşımın organizasyonu olan, Paşalimanı Bistro&Lounge 'ın ev sahipliğini  yaptığı ve başarılı bir çok firmanın sunumuyla gerçekleşen "Leman Tatlı ile Blogger Etkinliği" eminim ki amacına fazlasıyla ulaştı.
Çok büyük bir titizlikle hazırlanan etkinlikte, yağdan bala, temizlik maddelerinden kozmetik ürünlerine kadar pek çok farklı ürün hakkında ayrıntılı bir şekilde bilgilendirildik. Sıcacık sohbetli samimi insanlarla tanışmak ise cabası :)
Bizleri sunumlarıyla bilgilendiren, hediyeleriyle mutlu eden katılımcı firmalarımızı şöyle sıralayabilirim:
Pink&Blue Organization
Evro'nun Atölyesi
Anavarza Bal
Revox Şampuan
Sunar Yağ
Beslenme Dünyası
Sephora
Vissmate
Pakmaya
Ve ürün göndererek etkinliğe katılan firmalarımız: 
Gökçe Süt
Otacı Şampuan
Eveeet :) Birlikte birşeyler yapmaktan her zaman keyif aldığım, her konuda daimi destekçim, ve varlığına hep şükrettiğim sevgili dostum, Minem! İyi ki varsın:)
Böyle başarılı bir organizasyona imzasını atan ve gerçekten tüm övgüleri hak eden Leman TATLI'ya tekrar teşekkür ediyor, başarılarının katlanarak artmasını diliyorum!
Etkinliğe katılan : (ig hesapları) @leman_tatli  @bukalemine @evlinceee @mrsnurhayatcan @nurlu @lezzetlisanatlar @joyaccessories @sumeyranintasarimevi @design_by_zehra @burcu.gvnn @cookies_adana @diyetisyenfadimesenses 
Sizleri de tanımak benim için büyük bir onur:) Bir dahaki etkinlikte yeniden buluşmak dileğiyle!

Hoşçakalın...









1 yorum: